Obavijest – početak rada vrtića

VAŽNA OBAVIJEST

Poštovani roditelji,

po odluci Vlade RH na održanoj sjednici 23.travnja 2020. godine najavljeno je otvaranje rada vrtića od 11.5.2020.godine. Ovim putem vas obavještavamo da će i naš vrtić započeti sa radom u ponedjeljak, 11.svibnja 2020.godine. Rad vrtića organizirati će se prema posebnim uvjetima prema uputama i odlukama Glavnog stožera civilne zaštite RH.

Molimo sve roditelje kojima je potrebna usluga zbrinjavanje djece u vrtiću da najave dolazak djeteta u Vrtić najkasnije do srijede, 6.svibnja 2020.godine u 12.00 sati na dežurni broj mob.0989358033, kako bismo se mogli pripremiti za dolazak djeteta.

Prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u vrtić mogu doći djeca u slučajevima kada :

  1. su oba roditelja djeteta zaposlena i nemaju mogućnost drugačijeg zbrinjavanja djeteta u vrijeme dok su na poslu
  2. dijete nema kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja),
  3. niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nemaju kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja)
  4. niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nisu u samoizolaciji ili karanteni i nisu u povećanom riziku zaraze virusom Covid-19 (stariji od 65 i više godina)
  5. dijete nema povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili druge simptome bolesti poput gripe ili prehlade

U slučaju da dijete ispunjava sve gore navedene uvjete i roditelji namjeravaju voditi dijete u vrtić, oba roditelja MORAJU POTPISATI PISANU IZJAVU kojom jamče da su ispunjeni svi gore navedeni uvjeti da bi dijete moglo dolaziti. Molimo pratite objave na web stranici vrtića putem koje ćemo Vas obavijestiti o svim dodatnim zahtjevima.

Zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju!

Podijeli...

Zadnje objave